Bij DKB-finance geloven we in de kracht van persoonlijk contact en betrokkenheid. Naast het leveren van geautomatiseerde oplossingen, staan we altijd klaar om met jou samen te werken en jouw administratie naar een hoger niveau te tillen. We bieden advies en begeleiding bij het interpreteren van jouw financiële gegevens, identificeren van trends en het stellen van doelen om jouw bedrijf te laten groeien. Daarnaast nemen wij jouw salarisadministratie uit handen en zorgen wij ervoor dat jij nooit een aangifte te laat zal indienen.

Werkwijze

 

Bij DKB-finance geloven we ook in de kracht van persoonlijk contact en betrokkenheid. Wij bieden de mogelijkheid om op locatie te werken als dat wenselijk en haalbaar is. Hoewel werken op locatie niet altijd nodig is, erkennen we de waarde van persoonlijk contact en de mogelijkheid om jouw bedrijf van binnenuit te ervaren. Het stelt ons in staat om een diepgaand begrip van jouw bedrijfsprocessen te ontwikkelen en nauw samen te werken met jouw team. We begrijpen dat elke klant uniek is en dat niet elke situatie vereist dat we op locatie werken. Ons team staat altijd klaar om jou te ondersteunen, zowel op afstand als op jouw bedrijfslocatie.

Administratie en rapportage

 

Bij DKB-finance streven we ernaar om jouw administratie en rapportageprocessen zo efficiënt mogelijk te maken. We begrijpen dat een goed georganiseerde en nauwkeurige administratie essentieel is voor het succes van jouw bedrijf. Met onze zelfontwikkelde software en automatiseringen kunnen wij jou voorzien van een gestroomlijnde administratieve workflow. Daarnaast kunnen wij met behulp van geautomatiseerde tools jouw financiële gegevens snel en nauwkeurig verwerken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar minimaliseert ook menselijke fouten die kunnen optreden bij handmatige gegevensinvoer.

 

Daarnaast begrijpen we dat elk bedrijf unieke rapportagebehoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte rapportages die aansluiten bij jouw specifieke vereisten en inzicht geven in de financiële gezondheid van jouw bedrijf. Of het nu gaat om winst- en verliesrekeningen, balansen, cashflowoverzichten of aangepaste rapporten, we leveren tijdige en inzichtelijke rapporten om jou te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Salarisadministratie en HR

 

Bij DKB-finance begrijpen we hoe belangrijk een foutloze en tijdige salarisadministratie is voor jouw bedrijf. In samenwerking met onze betrouwbare partner zorgen we ervoor dat jouw salarisadministratie soepel verloopt, waarbij we voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving.

 

Om een nauwkeurige verwerking te garanderen, maken we gebruik van geavanceerde systemen en tools die specifiek zijn ontworpen voor salarisadministratie. We werken samen met onze partners om deze systemen optimaal te benutten en ervoor te zorgen dat jouw salarisgegevens efficiënt en accuraat worden bijgehouden. Zo kan jij erop vertrouwen dat jouw medewerkers op tijd en correct worden betaald.

Fiscale aangiftes

 

Bij DKB-finance bieden we uitgebreide ondersteuning bij het indienen van jouw aangiftes. Of het nu gaat om Btw-aangiftes, inkomstenbelastingaangiftes of vennootschapsbelasting (VPB) aangiftes, wij zorgen ervoor dat jouw aangiftes tijdig en nauwkeurig worden ingediend. We nemen de tijd om jouw financiële gegevens grondig te analyseren en te verifiëren, zodat jij kunt profiteren van eventuele fiscale voordelen en tegelijkertijd gemoedsrust geeft.

Benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!