DeWarmte

Onze aanpak voor DeWarmte:

 

DeWarmte was niet tevreden over de dienstverlening van het eerdere administratiekantoor. Samen hebben we nauw samengewerkt om op maat gemaakte rapportages te leveren die naadloos aansloten op hun begrotingen. Bovendien hebben we het financiële proces gestroomlijnd, wat resulteerde in aanzienlijke tijdsbesparingen voor het team van DeWarmte.

 

Auke de Vries, medeoprichter van DeWarmte, deelt zijn ervaring:
“De samenwerking met DKB-Finance en met name Nour heeft aanzienlijke voordelen opgeleverd voor ons bedrijf. Vóór deze samenwerking was het een uitdaging om een nauwkeurig overzicht te hebben van de toewijzing van uitgaven aan verschillende bedrijfsonderdelen en om effectief beleid hierop te baseren. Door de op maat gemaakte rapportages die naadloos aansluiten bij onze budgettaire doelstellingen hebben wij aanzienlijk meer inzicht gekregen in onze budgetten en stelt ons in staat om gericht bij te sturen indien nodig.”

 

“Voordat we met DKB-finance gingen samenwerken, deed ik een deel van de boekhouding zelf, hier was ik bijna twee dagen per week mee bezig. Nu kan ik mij gelukkig focussen op andere werkzaamheden. Het belangrijkste in een samenwerking met een boekhouder zijn korte lijntjes en het vertrouwen dat de boekhouding klopt. Voordat we met DKB-finance samenwerkten, hadden we hier lang uitdagingen mee. Nu verloopt dit proces soepel en ben ik er ook veel minder tijd aan kwijt.”

 

Dit klantverhaal van DeWarmte toont ons streven naar op maat gemaakte oplossingen en efficiëntie voor onze klanten.